Sobre nosaltres

Ajudar els clients a aconseguir-ho
resultats empresarials ràpidament

Som un proveïdor de serveis i solucions gestionats que ofereix als clients els entorns de núvol segurs que formen la columna vertebral de la transformació digital. Us guiem des de les avaluacions inicials, l'estratègia i la consultoria, fins a la implementació i el desplegament, fins a serveis gestionats que executen TI per a vosaltres, complementats amb un conjunt d'opcions de finançament i consum flexibles per simplificar la compra. Els nostres experts en serveis són pensadors I responsables enfocats a accelerar els resultats empresarials per als clients de totes les indústries.

 

Amb Dotgainen ho aconsegueixes

La convergència de dècades de coneixement de TI amb un talent visionari al núvol ultramodern

Lliurament de projectes locals amb el suport d'un equip global cohesionat d'experts a punt

Professionals de serveis obsessionats amb el client que mesuren l'èxit en els vostres termes.

EL DOTGAINEN
CULTURA

El món s'està movent al digital més ràpid que mai, i el nostre equip està orgullós d'estar al capdavant d'aquesta evolució empresarial. El que fa que la cultura de Dotgainen sigui única és el nostre equip divers de persones excepcionalment qualificades amb una intensitat compartida per a l'èxit del client. Creiem que quan la nostra gent i els nostres clients siguin primer, l'èxit de Dotgainen seguirà.

El que ens fa diferents

Treball híbrid

Tingueu el vostre propi enginyer informàtic allà on treballeu. Xat directe, servei de servei especialitzat, seguretat proactiva i desplegament i gestió remots.

Servei inigualable

Ens apassiona realment el que fem. La nostra cultura d'empresa és solidària i estimulant, que es mostra a través de cada interacció amb els nostres clients. Quan treballeu amb Dotgainen, obteniu una experiència de client inigualable que sempre us fa sentir millor.

Atenció al client estel·lar

Sabem el que es necessita per dirigir un negoci i us tractem amb la mateixa atenció que voldríem a nosaltres mateixos: ràpid, eficaç i superant les expectatives.

Experiència revolucionària

Hem ajudat moltes empreses a revolucionar els seus processos de negoci perquè puguin portar el seu negoci al següent nivell.

ELS NOSTRES Clients
Sou la nostra prioritat #1

Primer tu, després la tecnologia. A TechHeights entenem que primer som una empresa de serveis abans que una organització impulsada per la tecnologia. Estem motivats a fer la millor feina possible. Estem orgullosos de conrear relacions duradores amb els clients basades en la confiança i el respecte mutu. Els nostres clients inclouen moltes de les empreses, despatxos d'advocats, organitzacions de fabricació, sanitat, financeres, de producció i de la indústria amb millor rendiment i admiracions del món.

Els clients de Dotgainen creixen al nostre costat i es renoven, any rere any.

0 %

Construïm relacions a llarg termini. Un alt percentatge de clients fa més de 5 anys que estan amb nosaltres.

0 %
0 %

Els nostres clients estan molt satisfets.

5/5

Cinc valors fonamentals que guien
el nostre comportament

caCatalà