10 coses que cal saber sobre l'espai de treball com a servei

En el món actual, les empreses de totes les mides necessiten accedir a eines i serveis fiables que permeten als seus equips col·laborar i aconseguir resultats satisfactoris. Aquí es donde entra en juego el Espacio de Trabajo como Servicio (WaaS).

WaaS és un servei d'espai de treball en línia que permet a les empreses accedir a una sèrie de serveis d'un sol proveïdor. Proporciona a les empreses una solució tot en un per crear, gestionar i compartir el seu espai de treball digital. Utilitzant un proveïdor de WaaS, les empreses poden assegurar-se que els seus equips disposen de les últimes eines i serveis per fer el millor treball sense la molestia de comprar i mantenir programari o maquinari.

Però abans de donar el pas i contratar a un proveïdor de WaaS, hi ha algunes coses importants que han de tenir en compte. Aquí té 10 coses que han de saber sobre WaaS:

1. La WaaS.

Una de les principals avantatges del WaaS és que permet a les empreses accedir a eines i serveis a distància. Això és perfecte per a les empreses que ja tenen una plantilla distribuïda o per a les que volen accedir a les seves eines i serveis a distància.

2. És rentable

Una altra avantatge clau del WaaS és la seva rendibilitat. Quan utilitzi un proveïdor de WaaS, només es paga per les eines i serveis que necessiten. Això significa que les empreses de qualsevol mida poden beneficiar-se del WaaS sense gastar una fortuna en equips i programari.

3. Foment de la consumició

El WaaS també fomenta la consumició al lloc de treball. Les empreses permeten als seus empleats utilitzar les mateixes tecnologies que utilitzen a casa, com a telèfons intel·ligents i tauletes. Al utilitzar una plataforma WaaS, les empreses poden assegurar-se que els seus empleats tenen accés a les mateixes tecnologies, el que permet treballar de forma més eficient.

4. Admite Porta el teu propi dispositiu (BYOD)

WaaS també admet les polítiques Bring Your Own Device (BYOD). BYOD permet a les empreses que els seus empleats utilitzen els seus propis dispositius personals per accedir a les mateixes eines i serveis. Això ajuda a les empreses a beneficiar-se d'un estalvi de costos, al temps que garanteix que els seus empleats siguin més productius.

5. Ofereix major flexibilitat

La possibilitat d'accedir a les mateixes eines i serveis a distància també ofereix major flexibilitat. Això significa que les empreses poden accedir al seu espai de treball en qualsevol moment i des de qualsevol lloc. Això és perfecte per a les empreses que necessiten accedir a les seves eines i serveis sobre la marxa o les que funcionen en diferents zones horàries.

6. Augmenta la Productivitat

La flexibilitat de WaaS també facilita que els empleats permanen connectats amb els seus col·legis i col·laboradors. Això els ajuda a mantenir-se productius i centrats en les seves tares, permetent a les empreses fer més i aconseguir millors resultats.

7. Millora la col·laboració

WaaS també fomenta la col·laboració entre companys. La possibilitat d'accedir a les mateixes eines i serveis a distància facilita que els equips col·laboren en temps real, el que condueix a millors resultats i una major productivitat.

8. Ahorra diners

Usar WaaS també pot ajudar a les empreses a estalviar diners. Al utilitzar un proveïdor de WaaS, les empreses no tenen que preocupar-se de comprar maquinari o programari, ni dels costos de manteniment. Això ajuda a les empreses a estalviar diners, permetent invertir els seus fons en altres àrees del seu negoci.

9. Ofereix Seguretat

Una de les principals avantatges d'utilitzar WaaS és que ofereix a les empreses una capacitat addicional de seguretat. Els proveïdors de WaaS utilitzen les últimes tecnologies de seguretat, el que garanteix que les dades i la informació de les empreses estiguin emmagatzemades i protegits de forma segura.

10. És escalable

Per últim, WaaS també és escalable, el que permet a les empreses accedir a eines i serveis addicionals a mesura que creix el seu negoci. Això significa que les empreses poden beneficiar-se de WaaS independentment de la seva mida, el que permet alliberar tot el seu potencial.

WaaS és una forma estupenda de que empreses de totes les mides accedan a les eines i serveis que necessiten per fer el seu treball. Aprovant la WaaS avui mateix, les empreses poden assegurar-se dels seus equips estan ben equipats per col·laborar, comunicar i aconseguir resultats satisfactoris.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
caCatalà